قیمت‌های امروز در بازار خودرو نشان می‌دهد این بازار همچنان تحت تأثیر شوک قیمتی است که یکی از خودروسازان بزرگ کشور به آن وارد کرد.

پارکینگ خودرو - بازار خودرو - قیمت خودرو

به گزارش همشهری آنلاین، قیمت خودرو امروز ۹ بهمن ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو تحت تاثیر اعلام نرخ‌های جدید یکی از خودروسازان بزرگ کشور قرار گرفت. هرچند این افزایش قیمت در ادامه با مداخله نهادهای سیاستگذار متوقف شد، اما اثر روانی آن به‌عنوان یک شوک قیمتی به بازار خودرو و قیمت‌های اعلامی منتقل شد.

بازتاب این شوک در برخی قیمت‌های اعلامی بازار قابل مشاهده است. بر همین مبنا، برخی فروشندگان با اتکا به انتظارات تورمی و احتمال بازگشت افزایش نرخ‌ها اقدام به تعدیل صعودی قیمت‌های پیشنهادی کرده‌اند. با این حال، این تغییرات بیش از آنکه مبتنی بر معاملات واقعی باشد، ریشه در فضای ذهنی بازار و واکنش‌های هیجانی دارد. در چنین شرایطی، باید دید سیاستگذار چه اقداماتی را در جهت اصلاح بازار در پیش می‌گیرد.

قیمت خودروهای داخلی

شاهین G نسبت به روز گذشته ۱۵۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، اطلس S رشد ۱۰۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان خرید و فروش شود.

ری‌را افزایش بهای ۸۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا امروز با نرخ ۲ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، دنا پلاس اتوماتیک افزایش قیمت ۸۵ میلیون تومانی را تجربه کرد تا امروز با نرخ ۲ میلیارد تومان در معاملات حاضر شود.

قیمت خودرو امروز ۹ بهمن ۱۴۰۴ | این خودروها گران شدند

قیمت خودروهای مونتاژی

کی‌ام‌سی ایگل نسبت به روز گذشته ۹۰ میلیون تومان گران شد و امروز روی شاخص یک میلیارد و ۸۹۰ میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، کی‌ام‌سی SR۳ افزایش قیمت ۹۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

هایما S۷ پرو افزایش قیمت ۹۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله 3 میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، لوکانو L۷ نسبت به روز گذشته ۸۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ 4 میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خرید و فروش شود.

لاماری اکو رشد بهای ۹۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا امروز با نرخ 3 میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان در معاملات بازار آزاد حاضر شود. از طرف دیگر، لاماکو فلو رشد بهای ۷۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و به شاخص معاملاتی ۲ میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان رسید.

قیمت خودرو امروز ۹ بهمن ۱۴۰۴ | این خودروها گران شدند

منبع: تجارت نیوز

کد خبر 1013543

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • IR ۲۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۹
    1 0
    هرروزگرانی خودرو داریم عادیه چون نمی توانیم یه پراید بخریم
  • محسن IR ۰۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
    2 0
    عامل‌تمام‌گرانفروشی‌ایرانخودروهست
  • IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
    0 0
    با این حرکت ایرانخودرو عملا قیمت ماشینهای چندین سال کارکرده گران‌تر شدند دیگه توان خرید کم و کمتر شد فقط اونیکه سرخود قیمت گذاری کرده یک اغتشاشگر به تمام معناست اینها رو بندازید بیرون مگه مملکت قانون نداره شورای رقابت و صنعت باید قیمت گذاری کنند از این افراد زیاد در دولت داریم که به طبل دشمن میکوبند و باعث گرانی بیش از حد و گرفتن آرامش مردم می‌شوند در هر صنفی فقط محاکمه و اخراج باید خالص سازی انجام بشه این یک کج دهنی به دولت و ملت بود
  • شهروند IR ۱۹:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
    0 0
    گران کردن خودرو در این شرایط که کشور تازه ارام شده بنزین ریختن روی اتش است چون از دلار وحشتناک تر در زندگی مردم و دیگر اقلام نقش دارد اگر دولت کسری بودجه دارد باتر است این کسری بودجه را از فروش طلا سکه نقره جبران کند گران شدن طلا سکه نقره تاثیر انچنانی در زندگی مردم ندارد و باعث ناراضایتی مردم نمیشود